Thực phẩm chức năng-thức ăn của con người ở thừ kỷ 21. ứng dụng công nghệ sinh học tạo các chừ phốm thực phốm chức năng phục vụ sức khỏe của cộng đồng
Author affiliations
DOI:
https://doi.org/10.15625/0866-7160/v27n4.5278Abstract
Thực phẩm chức năng-thức ăn của con người ở thừ kỷ 21. ứng dụng công nghệ sinh học tạo các chừ phốm thực phốm chức năng phục vụ sức khỏe của cộng đồngDownloads
Downloads
Published
How to Cite
Issue
Section
License
Academia Journal of Biology (AJB) is an open-access and peer-reviewed journal. The articles published in the AJB are licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License (CC BY-NC-ND 4.0), which permits for immediate free access to the articles to read, download, copy, non-commercial use, distribution and reproduction in any medium, provided the work is properly cited (with a link to the formal publication through the relevant DOI), and without subscription charges or registration barriers. The full details of the CC BY-NC-ND 4.0 License are available at https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/.